Over ons

Welkom in de wondere wereld van de door groene energie aangedreven golfkarretjes. Wij kunnen u zowel nieuwe als jong gebruikte golfkarretjes aanbieden, eventueel ge-assembleerd naar eigen keuze.Wij beschikken eveneens over een aanbod van " special cars "die u kan terug vinden in de hoofding . Vervoer voor 2-4-6-8-personen..25 km/h of 40 km/h...met baan papieren...wij hebben ze .In de hoofdingen stellen wij u met een greep een assortimentje voor.Mocht er interesse zijn ,via adresgegvens of landkaart kan u mij bereiken.

P.S : ook KNUTSELAARS kunnen wij regelmatig verder helpen..we hebben ze regelmatig al vanaf 500 euro ( soms zelfs rijdend...) Het spreekt voor zich dat er dan ook behoorlijk moet aan " geknutseld " worden.

  • Onze eigen hersteldienst beschikt over een ruim onderdelenmagazijn, zodat wij onze klanten de best mogelijke service kunnen bieden.
  • Mocht een herstelling van een bij ons aangekochte gekochte golfcar, langer uitlopen dan voorzien, stellen wij onze klanten een vervang golfcar ter beschikking.
  • Zoals bij alle voertuigen is de aankoopprijs bepalend voor de conditie, algemene staat of ouderdom van de golfcar.
  • Om geen misleidende reklame te voeren ,vermelden wij "ALTIJD het geregistreerde bouwjaar" en zijn onze prijzen "ALTIJD BTW inbegrepen" behoudens anders vermeld.

Meer dan 100 golfkarren op stock!

ons bedrijf in beeld

Heb je een vraag of wens je een afspraak te maken? Contacteer ons vrijblijvend.

Bel +32 475 34 86 86 of mail ons

Overlay

Gerry

Wendy